tisdag 18 april 2017

Åter....


Tja, det här uppehållet blev lite längre än det vart tänkt. Är känslomässigt tilltufsad. Beror på att Hamlet har gått till sin himmel för att få jaga bilar och cyklister och skälla så mycket han bara kan utan att någon har synpunkter. Det är fortfarande så smärtsamt så jag kan knappt skriva om det. Emellertid är det ett ansvar man har som djurägare och Hamlet hade inte något bra liv längre. Han blev blind, därmed ängsligare och han hittade inte ens här hemma. Det sista han gjorde var emellertid att jaga iväg grannens katt och två skator ur trädgården.

Man måste säga att han tog farväl med flaggan i topp. Saknar honom mer än jag kan säga.

Läser igenom hela Feists Midkemia-saga. Det är så roligt. Hade bara två böcker kvar som jag lånat för att läsa nu under påskhelgen. På långfredagen skulle vi passera biblioteket och jag tog tillfället i akt att lämna tillbaka en stor packe som jag hade hemma. Och i brådskan fick jag med mig även de två jag inte hade läst!!! Vilken katastrof! och ingen hade jag att skylla på heller. Biblioteket var naturligtvis stängt hela påsken. Har idag (när de öppnade!) varit där och åtgärdat fadäsen. Tänk om någon hade hunnit låna dem! Alternativt ställt sig i kö och reserverat. Man kan inte reservera böcker som de tror att man har hemma. Jag vet, jag har försökt.

1 kommentar:

  1. Hej Anette
    Jag såg att fina Hamlet gått vidare till alla sina kompisar. Jag har tänkt på er ofta. Vi har många fina minnen av honom. Ni får ha det så bra! Kram från Annelie på Ugglebo

    SvaraRadera