lördag 22 oktober 2016

Göteborg igår

Vincent hängde med. Här på IKEA i full färd med köttbullar och pommes. Och så finns där så underbart många lampor att kolla.
Vi har äntligen fått köpt vårt överdrag till strykbrädan. Det tog tre gånger. Har inte varit på IKEA så många gånger sammanlagt på flera år :-) Lunchen är väl på sin höjd sådär. Men så kostar den inte många kronor heller.

Fortsätter med Nora Roberts men måste nog göra ett uppehåll för att ha någon behållning. Böckerna är, trots olika inramning, schabloner på varandra. Som så många andra i denna genre.

Skall till och med hellre ta i tu med den sista i Paolinis serie om Eragon. Har fått den från biblioteket, tjock som en bibel. Tittar på den med blandade känslor. Men läsa den det ska jag.

Återvänder nu till tvn. Försöker se den alpina premiären i Sölden, men blir ständigt avbruten. Underbart väder där, ser så härligt ut. Ordentligt med snö, sol och minus 8 grader. Så skall jag göra Roy Fares recept på tiramisu som jag har väntat på ett lämpligt tillfälle att ta itu med. Ska bli såå roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar