söndag 11 september 2016

Trädgården

Vill gärna visa min favoritdel av trädgården så här på höstkanten. Sensommar, snarare, här är ganska varmt fortfarande, säkert uppåt 20 grader- Och innan jag klippt ner den fina kinesiska kärleksörten, jag skall göra en bukett som får torka. Tar dem tidigt, så blir de ljusare i färgen.

Läser vidare om Tremeraire. Vi har varit i Kina i nästan en hel bok, nu verkar vi vara på väg till Turkiet. Vi tar landvägen. Sååå roligt :-) Tänker tillbringa dagen med läsande. Och kaffe, det ingår.

Har ett avsnitt av Grantchester som vi inte sett ännu. (Nr 2)Men som jag inte tänker missa. Väldigt bra manus. Och lysande skådespelare, som vanligt. Lite jobbigt bara med Robson Green som förvandlats från halvknäpp profilerare (Mord i sinnet) till förnuftig polis. Profileraren har liksom satt sig fast. Vad är det med engelska präster och brott egentligen? Just nu har vi både den stilige prästen (James Norton, som faktiskt pluggat teologi) i Grantchester och Father Brown (mindre stilig, men roligare) som amatördeckare. I alla fall på tv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar