fredag 14 september 2012

Barnmorskan i East End

Nix, inte tv-serien - boken. Tar oss tillbaka till 50-talets London. En tankeväckande påminnelse om hur det var och hur långt vi kommit sedan dess. Akututryckning på cykel med eskorterande cyklande poliser - det ni! Underhållande, roligt och rörande, men kanske lite i blodigaste laget för pjoskiga mig..
Läser nu Simone de Beauvoir. Här gäller det att hänga med i tankebanorna, inte lätt, men underhållande det också - fast på ett helt annat sätt.
Kära vänner,  vi har storm idag. Höll på att blåsa bort nere vid stranden och det regnar i stundtals vertikalt. Hamlet hälsar, han tänker inte gå ut. Inte vi heller. Det blir tvn idag och X-men First Class. Kul actionfantasy. Testar idag GBs nya gräddglass Nogger. Trots åthutning från läkaren ang min diabetes.   Har åtminstone strukit desserterna på vardagar. Recenserar imorgon. Fredag räknas naturligtvis som helg :-).
Bild: vår senast inköpta växt till trädgården. Tror det är en Flox. Underbar lila färg i verkligheten, här blir den mest blå. Gillar den särskilt i knopp - som fyrverkeri!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar