måndag 16 februari 2015

Lite sent ute . . . .


. . . men här är Alla Hjärtans Dags-blommor till ALLA. Varsågoda!

Har haft fullt upp i helgen med all skidåkning på tv. Roligt och underhållande har det varit. Bortsett från de hemska bilderna från sprinttävlingen, där man såg hur Emil Jönsson (STOR favorit här i huset) gick sönder i backen. Nu gäller det att det blir ordning på honom tills VM. Och det är bara en förhoppning. VM är inte värt att bli invalid för, inte ens när det går på hemmaplan.
Hörde du det, Emil?

Läser vidare om Darkover, men jag läser för ögonblicket om, för att komma i stämning till min nyinköpta bok The Children of Kings av Deborah J Ross som fortsätter Marion Zimmer Bradleys Darkover-svit. Roligt har jag. Emellertid handlar den nya boken tydligen om Gareth Elhalyn, en bortskämd odåga när han är som bäst. Känner lite motstånd här, men han kanske tar sig.

Vill tipsa om deckarserie på tv nu när jag ändå är inne på odågor. Nämligen den amerikanska versionen av Leif GWs olidlige Bäckström. Verkligen roligt. Går på tv3. Enda sättet att se program på 3an är att göra det via programbibliotek /liknande så att man kan spola förbi reklamen. På amerikanska har Bäckström förstås förvandlats till Backström, han är dock precis lika olidlig. Men rar när han flyger drake.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar