söndag 8 december 2013

Hur skall det gå?

Hamlet skall få klorna klippta. Detta har bara skett en gång tidigare i hans liv, och hur Annelie i Ugglebo bar sig åt, det fattar jag inte, men när vi hämtade honom efter en pensionatsvistelse var klorna klippta. Kände närmast vördnad när jag upptäckte det. Hamlet anser att klo-klippning är integritetskränkande och han slåss följaktligen för sin heder. Vi har bokat tid hos Falkenbergs nya veterinärstation, som antagligen får stänga efter Hamlets besök p g a brist på veterinärer. Evenemanget skall gå av stapeln på tisdag. Lovar att rapportera.

J. S. Bolton, vars Awakening jag läser med spänning, är lycklig ägarinna till en av Hamlets själsfränder. Jo, det finns visst fler sådana hundar i världen, men det är inte många. Hon heter Lupe the Lurcher och är stolt vinnare av priset "Most avoided dog in the village" - flera år i rad.
Awakening är en underbar bok på så sätt att den lyckas vara otäckt spännande och mysig på samma gång. Har faktiskt några sidor kvar, har inte haft tid att läsa så mycket som jag skulle vilja.

Det har varit ett väldigt snärj med resor till Göteborg och massor av skidskytte och längdskidåkning på tv. SÅ roligt att titta på.

PS Hamlet-bilden överst är totalt missvisande. Det är inte så han ser ut när det diskuteras kloklippning, det är så han ser ut när det diskuteras godis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar