onsdag 4 december 2013

Puh och pust!

En väl spenderad dag i affärer, fick faktiskt gjort all som vi planerat, inklusive inköp av ny soffa. Det blev en vit, inte helt optimalt, Käre maken får måla om väggen. Men soffan fanns - hör och häpna - i lager och dyker upp på onsdag. Det däremot, är optimalt. Julklapp till Käre Maken avklarad och till ett litet barnbarn dessutom. Käre Maken fick röda! byxor från Oscar Jacobsen. De är förskräckliga, men möjligtvis roliga och kommer att göra stor succé på golfbanan.

Själv köpte jag mig en ny morgonrock till min samling, vet inte riktigt hur många jag har nu, men några måste iväg till klädinsamling, det börjar bli lite pinsamt.

Är väldigt belåten med livet, det kom två J. S. Bolton-deckare med posten igår. Awakening heter den första av dem, och i Bolton-sammanhang kan man lite på att det är något riktigt otäckt som kommer att vakna upp. Som i Michael Jacksons Thriller, ni vet. Hittills är det nog så fridsamt, handlar om en veterinär som arbetar för en stiftelse för vilda djur. Lite misstänkt många huggormar bara. Tycker mycket om Boltons hjältinnor; de är enstöriga, envetna, intelligenta, välutbildade och roliga dessutom. Och nu kommer det här med att man vill läsa hela tiden samtidigt som man inte vill att boken ska ta slut. Snacka om omöjlig ekvation att få ihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar