måndag 16 december 2013

Till och från

Liten del av vår stora soffa. Den slingande hyllan över är från Kartell. Tro nu inte att det är så här det brukar se ut. Vi har Huligan, och han brukar äta sina tuggben i soffan, så det brukar ligga filt på sätet. Huliganen brukar krafsa på soffan också, när han vill ha hjälp upp. Det är därför han fått klorna klippta, men det hjälpte inte. Så mycket kortare blev inte klorna. Han kan hoppa upp själv, men bara om han får godis. Utpressning är vad det är.

Väntar nu på kuddarna från Jobs. Var är de? Var ju flera dagar sedan jag beställde!! Lovar att fotografera dem åt er. Om de nu kommer någon gång.

Cassandra Clares City of Fallen Angels: Det är verkligen inte lätt att vara vampyr. Särskilt inte när man inte vill och dessutom är en nybliven dito. Det är mycket man kan och inte kan och dieten är verkligen på den sparsmakade sidan. Å andra sidan lever man oerhört länge och dessutom kan man åka motorcykel i luften. "Det är fördelar och nackdelar med allt" - inte sant, Gitte?

Det regnar. Till och från, sa de på väderleksrapporten. Kan säga att hittills är det bara till, och jag som behöver cykla till affären. Har storslagna planer på att baka en fryst nougattårta inför julen, men saknar ingredienser. Nu finns det ju en massa annat man borde göra, men tårtbakning är ju så mycket roligare.
Önskar er en riktigt fin dag. Hej på er så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar