måndag 29 mars 2010

Nya avsnitt

Jodå, det var nya avsnitt av Bones som började sändas igår. Den här gången lyckades man föra äckelfaktorn till nya höjder. Fick blunda tidvis. Tycker annars bara att det är en ganska fånig grej i serien, för överkonstruerat för att ge intryck av äkthet, men denna gången alltså. . .
Roligt med blinkningen till Avatar. Bones dystre assistent, som spelade forskare även i Avatar (typecasting, nu är han hopplöst fast i forskargenren), nu i Bones får biljetter till filmen och bjuder Hodgins och Sweet. Älskar ramhistorien i serien. Kan det bero på mångårigt arbete i forskarmiljö, kanske? Tillbringade måååånga år på Chalmers och jag måste säga att karaktärerna kanske är lite överdrivet skruvade, men inte är det särkilt mycket! Fast skådespelarna är ju snyggare, förstås. För övrigt är det är så underbart med kärleken och tilltron till logiken. Här är igenkänningsfaktorn hög för mig.
Håller nu på att förbereda inför påskhelgen. Har packat upp alla häxorna, hängt upp äggen i påskriset och i morgon skall jag plantera en stor kruka utanför ingången. Köpte massor av tulpaner idag:
Och vad har hänt??? Kan plötsligt inte lägga in bilder! Internet Explorer har krånglat hela dagen, använder nu Monzilla Firefox, och nu fungerar inte den heller!! Så tröttsamt dett är! Gör nya försök i morgon. Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar