måndag 12 oktober 2009

Mera TV

Hade verkligen sett fram emot den engelska Wallander-versionen med Brannagh i huvudrollen. Har aldrig kunnat se de svenska filmerna. Tycker inte att böckena är bra heller. Jodå, mycket välspelat och det var ju roligt med engelsk deckare i Ystad. Mycket vackert filmat. Man hade verkligen tagit vara på det som skiljer Ystad från England. Gässens flyttstråk, villorna, stranden osv. MEN FORTFARANDE LIKA TRÅKIGT. Så förbaskat humorfritt! Det går faktiskt att föra fram ett seriöst budskap utan att vara dyster hela tiden. Mankel är en tråkmåns. Läs hellre John Le Carré istället. Skriver MYCKET bättre. Och mer intelligent och med en stillsam ironisk humor.
Försökte också se Nurse Jackie. Tråkigt nog verkar mina sjukhus-erfarenheter gör det omöjligt för mig att se en sjukhusserie. Får ångest av korridorer och via rockar. Syster Jackie själv är en uppfriskande bekantskap, men tyvärr, serien är inget för mig!

Har nu beställt två canvasstavlor. Efter mycken beslutsångest blir det dessa två i 70x70: Ni har ju sett dem förut. Skall sälja en Lennart Rohde för att få plats, någon som är intresserad?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar