onsdag 17 augusti 2011

En Hamletdag

Hamlet har forslats till Varberg och vetrinär idag. Han gillar inte transporter, oavsett hur de går till och innan vi var framme var vi helt slut allihop. Det visar sig att husets Huligan hade inflammation i båda öronen och antagligen ganska ont. Inte att undra på att han är retligare än vanligt. De blev tvungna söva ner vår lille ängel, han värnar om sin integritet vill jag lova. På vägen hem var han forfarande hög som en skorsten och flinande lyckligt medan matte kliade hans öron. Det är den bästa bilresa vi upplevt i Hamlets sällskap. Nu återstår 12 dagar av örondroppsmedicinering. Hur skall det gå till?
Läser vidare om Klara Johanson. Denna språkkunniga dam, som översatte från latinet, engeskan och tyskan såväl som franskan medgav att "parlerandet" av det franska språket var en helt annan sak, något hon upptäckt vid ett Parisbesök. Så fort hon försökt några fraser började butiksbiträdena till hennes förlägenhet genast tala engelska.
Har idag sett program med den fantastiska fysikprofessorn Stephen Hawking. (Kolla själva får ni se!) Här är det verkligen andens seger över materian. Beundrar honom kollossalt, inte bara för hans arbete, utan för att han är en sådan enastående modig människa. Han är förvånansvärt rolig också!
Bild: Huliganen när han är som mest änglalik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar