onsdag 25 juni 2014

Rosor. Igen.


Två av våra fantastiska rosor i rabatten på husets framsida. Önskar jag kunde förmedla doften också. Njuter i fulla drag av årets rosor, som verkligen är mer praktfulla än någonsin. Var tvungen att klippa bort de som vissnat igår, och det skär i hjärtat. Men det kommer nya :-)
Upptäckte igår att det börjat en ny Midsomer Murders-säsong. Med den "nye" kommissarien. Serien har förvisso fått ett behövligt uppsving nu när den gamle tråkmånsen till kommissarie har försvunnit, men på något sätt räcker det inte till. Stängde av efter 30 min, men skall försöka se den på dagtid, någon gång snart.
Har paus idag. I morgon är det dags att ta itu med Gamla Mamma igen. Vi behöver fixa till lite mer i hennes nya boende och dessutom ta henne till läkare för översyn :-)
 Kopplar av med att stöka lite bland växterna och att läsa vidare om Greger Ovanjordarens äventyr i Underjorden. Nu skall profetian om Bane uppfyllas. Bane är en JÄTTESTOR vit råtta som hotar att så att säga lägga hela Underjorden under sig.  Suzanne Collins skriver och beskriver med stor charm och flödande fantasi. Det är verkligen roligt.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar