lördag 7 juni 2014

Färdigflyttat

Så här kan man bo på ålderns höst. Älvgården heter det, små hus för en till två personer som ligger runt ett äldreboende. Dit man kan gå in och äta sin lunch som lagas på plats. Långt från de kommunala plastlådor som hemtjänsten delar ut. Fin planlösning med barkök och allrum i ett plus ett sovrum och ett arbetsrum, eller hur man nu vill ha det.
Vi flyttar som sagt Gamla Mamma, som passade på att bli sjuk när vi skulle flytta så hon är nu under observation på Östra Sjukhuset. Ingen fara med henne, men när vi kom var hon verkligen illa däran.
Lite oroligt, men hon kryade obegripligt nog på sig så fort hon kom till sjukhuset. Det är lika så gott att hon slapp flytten, och nu har vi snart gjort klart åt henne på det nya stället. Vilka flyttkillar vi hade! Stort tack till Jonathan, Petter och vår Alexander. För att inte tala om Kära Dottern (gravid i vecka 40) och hennes Henrik! Det gick verkligen smidigt, trots att flyttlasset faktiskt gick mer än 10 mil, och trevligt var det. Hamlet hjälpte till genom att vara på Pensionat Ugglebo. Det gick ingen nöd på honom direkt, han fick leka med en westie-fröken som hette Wilma. Men klagade det gjorde han. Hela vägen hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar