fredag 12 februari 2010

En dag på sta'n

hade jag igår, och en härlig sådan var det. När vi åkte från Falkenberg var det -15 grader, men det rättade ju till sig och blev jättefint. Tillbringade dagen med att gå runt i massor av affärer, mest heminredning den här gången. Lyckades äntligen hitta en matta att lägga under matbordet, så här ser den ut: Den är JÄTTESTOR, det var precis så att vi fick in den i bilen, som är en Volvo combi och hur lång som helst. Detta underverk till matta skall varken ludda eller damma, och om man spiller något på den är det bara att ta till Ajaxflaskan, spruta och torka av! Om hälften är sant är jag nöjd. Våra underbara, från början vita, ullmattor har inte riktigt dessa egenskaper. Jag älskar denna vår nya matta, Käre Maken älskar den inte lika mycket, men jag hoppas att de skall växa ihop och att kärleken kommer med tiden.
Ett lite trevande vårmode hänger redan på galgarna, det känns lite egendomligt när man halkar in från ismodden på gatan. En hel del spets-trasmode tillbaka, mycket beige förstås. Halvlånga anoraker. Toppar med korta vida ärmar. Och, ve och fasa: Axelvaddar!!! Inte särskilt spännande och inte särskilt snyggt, men det lär komma mer innan snön har smält!
Tiden gick alldeles för fort, hann bara med två små mikrofikor innan det var dags att åka hem. Muséerna får vänta tills nästa gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar