tisdag 5 juli 2011

Födelsedag i Paradiset

Nix, det är inte jag som fyller år, det är min man. Han har fått oljemassage i present. Har hittat en verkligt duktig thailändska med starka nypor och anständiga priser som jag bokat in honom hos. Skulle väldigt gärna vilja gå dit själv, men det får vänta. Tänkte ett svagt ögonblick boka thaimassage för honom, men med tanke på hans dåliga axlar och ännu sämre rygg hade det nog inte blivit något kvar av Käre Maken när hon trampat färdigt på honom.
Han har dessutom fått Laxbutikens
FANTASTISKT goda jägarlax till middag, med sparris, jättegod sås och kokt potatis. Självfallet blirdet glass till dessert.
Läser nu Deborah J. Ross fortsättning på Marion Zimmer Bradleys Darkover-serie. Marion ZB skriver med enklare tilltal, men med intressantare frågeställningar. Lustigt, med tanke på hennes så kritikerrosade Avalon-serie som är hållen i en helt annan ton och på en helt annan litterär nivå. Det är faktiskt svårt att tro att det är samma författare. Föredrar absolut Darkover framför Avalon. Kung Arthur i all ära, det är helt enkelt ROLIGARE med ett samhälle bestående av telepater i olika former som tampas tappert med de problem det medför. Min nyinöpta bok: Hastur Lord fantiserade Marion ZB ihop och gjorde anteckningar till innan hon dog 1999, och nu har Deborah J. Ross skrivit klart den. Hon brukar annars använda ett"vuxnare" språk, men är inte lika lekfull i sin framställning. Läser med viss försiktig förväntan.
Bild: Födelsedagsfiraren med Huliganen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar