onsdag 20 april 2011

Kvar ett tag till

Detta jättestora barrelände skulle äntligen bort, och Käre Maken talade längtansfullt om sågar och linor och vinklar. Så upptäckte vi att våra skogsduvor byggt bo, så nu får granen stå kvar tills ungarna flugit iväg. Våra skogsduvor har reden fått ett bo förstört i vår. De hade byggt i en av våra björkar, bo och ägg förstördes i en storm för några veckor sedan, och vi har naturligtvis inte hjärta . . .

Ser idag morgontv, intervju med underbara Kajsa Grytt från Tant Strul. Hon är aktuell med soloplatta och biograf, båda måste inköpas och det snabbt!!

Läser annars om böcker, det är så trevligt att hälsa på gamla vänner. Just nu Victoria Holts underbara bok om Laeticia Knollys: Min fiende drottningen. En härlig skröna på historisk grund om Elisabeth I och elisabethanerna. Har nu läst så mycket om denna epok att det känns som om jag varit med vid hovet och känner allihop!

Lilla bilden: Har drabbats av triggerfinger. Det betyder att man har en inflammation i fingerleden. Det stiliga bandaget är från djurhyllan på Apoteket. Finns även i blått med fiskar på.

Beklagar oskärpan, kameran är för tung. (Och dessa förbenkade ny-radmarkeringar. Antingen går det inte alls, eller också är det för mycket!!)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar