lördag 23 april 2011

Som om sommaren

har det varit idag. Varmt soligt och helt ljuvligt. Vi leker i trädgården, det är underbart roligt. Nya träden planterade, och det japanska gräset och bambun satta i krukor i uterummet. Jag har dessutom städat badrummet, det var inte roligt alls. Förrän det blev klart, förstås, då var det såå härligt! Påskaftonslaxen är aväten på Laxbutiken, ett ställe som verkligen rekommederas om ni har vägarna förbi. Riktigt fräscht (och väldigt limegrönt) och laxen är jättegod!
Min mammas pyttelilla badrum är nu klart och det blev fantastiskt bra trots urusla förutsättningar. Långt över förväntan. Tack Peter för ett jättefint jobb! Vi var uppe och städade i förrgår, och nu känns det som om jag har städat färdigt för en livstid.
- Hör någon däruppe det? Det räcker nu!!! Men så fint det blev!
Ur biografin om Denys Finch Hatton: Denne spelar golfmatch för Oxford och ger sin motspelare en putt på ca 90 cm. Då säger en av funktionärerna till honom att han borde tänka på att han inte spelar för sig själv, utan för sitt universitet. Finch Hatton: "And you might remember you are playing for neither!" En slagfärdig man på många sätt. Dessutom var han ca 1,90 lång och att tänka på att Robert Redford spelade honom i Out of Africa är verkligen roligt.
Bild: Jag har faktiskt tagit lite bilder, men är för lat för att fixa till dem. Här är några dubbla tulpaner så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar