tisdag 13 mars 2012

Nytt!

Kanske ett vårtecken det här också: Har köpt nya tulpaner, de går helt enkelt inte att motstå. Tulpansäsongen är så härlig! Kanske mer vårvinter än vår, men ändå? Lite besviken dock; de vissnar superfort. I morgon skall jag till Göteborg. Tänker köpa blommor på Fredsgatan, vid Mauritz Kaffehus. Bästa blommorna där.
I Kondor är det krig i kloakerna mellan tjuvarnas konung "Hederlige Mannen" och Kräldjuret, vars mördare försöker ta över. Före detta tjuven Jimmy Handen, numera Väpnare James, håller på att sätta upp en internationell spionring. I skogarna runt staden springer hamnbytande magiker/lepoarder omkring och i Natthökarnas huvudkvarter härskar en människoätande demon. Det brukar härska en demon i skurkarnas huvudkvarter i Feists böcker. Den brukar bli dödad med mycket möda och stort besvär. Lite romantik hinns också med: William, en sorts kunglig brorson är förälskad i krogägarens dotter. Ett ljuvt par, han är soldat, hon uppfostrad i templet för kampsport. Väldigt roligt alltihop.
I morgon blir det alltså Göteborg. Skall fixa håret. Längtar. Ser ut som Madame Mim, ni vet, hon med kvasten i Kalle Anka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar