söndag 28 oktober 2012

Oväntat bra

Väldigt lyckad biohelg detta. Inte nog med att Bondfilmen var den bästa hittills; särskilt vad fotot beträffar. Det ÄR snyggt rent bildmässigt, och det är ju vackert så. Så är det ju Judi Dench som spelar så bra, och det är svårt att säga något elakt om Daniel Craig. Intrigen är väl lite sådär, väldigt Bond-mässig och kanske inte så övertygande, och liiite segt är det allt mot slutet för oss som inte blir till oss när det smäller och brinner, men - på det hela taget - bästa Bondfilmen jag sett.
Hotellet var också över förväntan, snyggt, inga heltäckningsmattor, gudomlig säng - säkert 2 m bred och med fluffiga dunkuddar och -täcken. Vi bodde på 5e våningen med utsikt över innergården så vi kunde spana in när frukosten var klar. Frukosten var gudomlig den också, men det gäller att vara där så tidigt som möjligt, det bor en väldigt massa människor på Radisson Blu.
Film nr 2 - En oväntad vänskap - är en riktig höjdare. Käre Maken säger att han inte skrattat så mycket på många år. Filmen är inte bara rolig, den är tänkvärd också, och dessutom SÅ välspelad och SÅ välregisserad. Och vilka miljöer! Suck! Skynda er iväg och se den om ni har möjlighet, den försvinner snart ur programmet.
Bilden är tagen i Trädgårdsföreningen, tidigt söndag morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar