tisdag 22 juli 2014

Randig

Vi har högsommar och tillbringar någon timma varje dag nere vid stranden. Läsandes böcker och tidningen och så har vi iskaffe med oss i termos. Det ni, det är verkligen härligt. Emellertid har vi solstolar med oss, vilket gör att man i någon mån sitter upp i solen och jag har fått vita ränder på magen! Nej, några bilringar har jag inte, men hudens elasticitet är ju liksom inte vad den var och som sagt - ränder! Jobbar nu på att få bort dem, jag blir väldigt brun för övrigt och det ser inte riktigt klokt ut! :-)


Vi har beställt kök till Gamla Mammas lägenhet på IKEA, och för 17! Så bra de är! Vilken service och vi har fått absolut anständig kvalitet till mer än anständigt pris. Och OJ, så snyggt det blir. För att inte tala om att vi fått riktigt goda luncher och fika på IKEAs bekostnad. Den varmrökta laxen var verkligen fin.
Köket levereras idag och IKEAs personal bär upp alla lådorna för 400:-. Vi snackar 3 våningar utan hiss och 30 graders värme här! Ett imponerande hjältedåd och det är ju rena underpriset.

Bilder på en favoritbuske som på något sätt aldrig får rätt ljus på sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar