måndag 6 oktober 2014

Äntligen rosremontage

Nu remonterar min sovrumsros. Som jag har väntat. Och burit den ut i solen och in igen. Tror ni man kan ha rosenbuske i huset i vinter?
Tvekar också om olivträdet. Det bästa är svalt men inte kallt och soligt. Och det verkar ha svårt att tåla den torra värmen inomhus. Suck! Beslut, beslut. En lösning skulle vara att införskaffa de två glasskivorna som vi talat om nu i sex år för att göra vårt uterum komplett. I dyraste laget för att bevara ett olivträd, men det har ju andra fördelar också. Möjligen.

Såg Sherlock igår. Fart och intensitet, rappa repliker, blinkningar hit och dit. Särskilt kul med Banksy-inslaget. Sherlock behöver rådfråga en konstexpert och rusar iväg för att träffa en graffitti-målare. Som naturlitvis skall vara graffitti-konstens erkände mästare Banksy. Framställs som väldigt ung. En myt jag inte tror ett dugg på.
Men roligt var det.

Rosbilderna får, beroende på hopplös ljussättning fel färg. Den nedersta bilden är tagen med blixt, vilket gör bilden skarpare, men färgen fel. Rosen är inte så gul och gardinen mer gul. Lita aldrig på bilder :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar