tisdag 28 oktober 2014

Broar och brott


Nöjd idag, lyckats power-walka mig själv och lille Hamlet och dessutom avverka ett anständigt träningspass. Solen skiner här hos oss, det var ett tag sedan. Och oj, så mycket trevligare tillvaron blir :-)

Nu blir det tv resten av dagen. Aj, bara ett avsnitt kvar på Bron. Idén att göra en kvinnlig, autistisk polis till hjälte är så briljant! Det blir att åka iväg och inhandla säsong 2 i morgon. Eller möjligen Brottet. Varför inte båda? Fantastiskt roligt det här att de engelsmän som sett serien i original, med undertexter, tror att de talar danska, åtminstone att de förstår språket. Skojas friskt med detta i engelska komediprogram.

Läser fortfarande Guy Gavriel Kays vikingaskröna. Inte riktigt lika fängslande som hans Tigana. Det är lite för mycket historisk roman och lite för lite fantasy för min smak. Men, ok, välskrivet och poetiskt emellanåt. Tänker leta upp fler böcker, kanske på ungdomshyllorna.

 Och Hurra! Hamlet får bo på Pensionat Ugglebo medan vi tar en tripp till Danmark, dvs Louisiana och Köpenhamn. Var lite orolig där ett tag att det skulle vara fullt. Han har det väldigt bra där, vad han än säger :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar