tisdag 18 november 2014

Mera danskt

Åkte vidare längs Strandvejen, en paradisisk åktur, fram till Skodsborgs kurort, där vi övernattade. En stor gräddtårta till anläggning med utsikt över Sundet. Ett vindpinat Sund denna natt, och underbart vackert. Skodsborg har en förnämlig spa-anläggning med härliga bubbelpooler och en hel rad olika bastu-rum. Käre Maken låg i blöt hela förmiddagen, jag gjorde först ett litet gym-pass innan jag gjorde honom sällskap. Kan varmt rekommendera Skodsborg, men boka i tid, det var fullbelagt. Utan att det märktes, faktiskt, men vi åt frukost ganska tidigt, så vi kanske var ur fas med alla andra :-) Vi kommer definitivt att ta oss dit fler gånger.
Så hann vi med en kort med dyr tripp in till Köpenhamn och Ströget. Har aldrig kunnat motstå Illums Bolighus, så ej heller denna gång :-)
Hemvägen gick över Bron, allt annat är ju helt otänkbart efter att ha sett tv-serien. Lite besviken att det inte fanns någon märkning mitt på bron där de hittade liket (liken) ;-)
Ett lustigt sammanträffande detta att vi ser dansk/svensk tv,  (Bron) och dansk (Brottet) och reser till Danmark, men det är faktiskt just en tillfällighet som bara ser ut som en tanke.

Frossar i förra årets amaryllisbilder. Årets blommor har inte hunnit slå ut än. Men när som helst nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar