fredag 28 november 2014

Tjuvstart

Kan alla andra så kan vi! Tjuvstarta advent, alltså. Att få adventspynta är bland det roligaste jag vet. Massor av ljus och blommor, gör mig lycklig! I år har vi köpt nya stjärnor, se bild. Betyder att förra årets, som inte blev så bra körs till Brohjälpen på söndag och kommer förhoppningsvis att lysa någonstans i Balticum så småningom.
Vi har dessutom inhandlat en lysande julpingvin. Advent känns helt enkelt inte komplett utan en sådan. ;-) Bild kommer när jag kan förmå mig att ta en.

Så har vi inhandlat allt vi behöver inför vårt sovrumsprojekt. Det är verkligen dags. Orsaken till att det inte blivit av är att när vi försökte hitta garderobsdörrar sist så fanns helt enkelt inte det jag ville ha. Det gör det inte nu heller. Jo, för 18 000:-. Om Käre Maken målar grå profiler svarta gör vi en vinst på 12 000:-. Det är ju inte klokt! Dessutom lyckades vi pruta till oss en sänggavel som skulle kostat 4 000:- för 2 500:-. Oj vad vi har tjänat pengar idag ;-)

Helt slut efter lång dag i affärer. Längtar efter Feists Midkemia. Kriget med Kelewan går mot sin upplösning. Är rätt förtjust i Kelewans innvånare Tsurannierna, som är en rätt tydlig anspelning på japansk medeltid och samurajkrigare. Som väl är blir några kvar i Midkemia.

Varsågoda: här är några bilder på årets vita amaryllisar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar