tisdag 22 februari 2011

Dagens tips:

Har hittat fantastiskt fin screensaver. Helt ljuvlig och dessutom gratis. Underbara fantasibilder från andra fantasivärldar. Lite jobbigt med musiken, men den går att stänga av. Varsågoda: tryck här: http://www.tnpsc.com/ssaver/digitalfractal.htm

Dagen har ägnats åt hundpromenad. Jodå, föresatserna håller än. Hamlet är lycklig, och lugnare, vilket har positiv effekt på hans husse och matte.

Skulle gärna ägna resten av dagen åt Mary Stewart och Merlin. Ambrosius, Merlins far och Uthers bror, håller just på att erövra England. (Är inte det Hagbard Handfastes jobb? Javisst ja, det är 400 år senare!) Uther Pendragon blir såsmåningom Arthurs far, men det är inte förrän i nästa bok. Dessvärre kallar verkligheten med telefon- och pappersarbete (det värsta jag vet). I kväll kommer The Mentalist tv3, 20.00. Den är väl inte fantastisk precis, men den går iallafall att se.

Bild: Fler norska granar, tagna från bilen. Det är faktiskt det enda man ser, förutom en och annan kyrka. Kyrkorna har gärna annan form än de svenska, se själva: Ser den inte lite glad ut?

PS: HURRA! Har nu rensat klart bland våra försäkringar och är helt övertygad om att vi fått de bästa avtalen. Är rätt misstänksam, så det är inte lätt. Har nu slängt papper som en gång utgjort om inte en granskog, så åtminstone en liten dunge. Detta är LYCKA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar