Detta mitt nya (återuppväckta) engagemang i dofter och smaker har sina sidor. Upptäckte att min svindyra Valrhonakakao har en ton av lakrits som jag inte gillar. Åtminstone finns lakritstonen där i uppvärmt tillstånd. Surar kollossalt över detta faktum. Jo, jag har känt det förut, men då kunde jag strunta i det. Det kan jag inte nu! Det går heller inte att värma gårdagens kaffe i mikron längre - det luktar för konstigt. Tar till denna nödl
ösning ibland, när jag vaknar tidigt och inte vill gå upp och göra frukost men vill ha kaffe på sängen. Bekvämlighet är alltså ett minne blott. Polarbröds Dinkel däremot - vilken doft, och gott är det också! Helst lite uppvärmt, med massor av smör, helt Paradisiskt!Om någon vill ha en av mina Potters Field, så skickar jag den gärna med posten.
Bild: Scilla, tror jag. De är lite mer lila här nere än jag är van vid. Kan vara annan sort.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar