lördag 2 november 2013

Höstligast

En bild av november, varsågoda. Faktiskt tagen i trädgården.

Idag, Kära Vänner, börjar en ny säsong av Downton Abbey. Vilken i ordningen vet jag inte, men nog har det blivit ganska många vid det här laget. Fruktar att serien är över sin höjdpunkt, men med dessa fantastiska skådespelare (Dame Maggie Smith!!) och den helt underbara miljön (Highclere Castle i Hampshire) kan det helt enkelt inte vara annat än sevärt. Mitt problem är att programmet inte börjar förrän 21.30. Jo, jag vet - SVTPlay och repriser - men det är liksom inte lika roligt.
Vi installerar fiberkabel och i samband med detta fick jag ett nytt erbjudande från Telia. Samma kanaler, bredband och telefoni som vi redan har - men billigare. Och dessutom berättar man för mig att jag har SVTPlay i tvn redan nu. Det hade jag ingen aaaning om. Jag har kört från datorn. Se där - man lär sig nya saker hela tiden. Men jag vet fortfarande inte hur man gör :-)

Läser vidare i Cassandra Clares The Mortal Instruments. Det är roligt. OK, hennes huvudpersoner är mer än lovligt korkade ibland, för att driva handlingen framåt. Det tycker jag är att göra det väl lätt för sig som författare. Men mycket action är det. Och mycket känslor och mycket frustration. Sensmoralen i bok nummer två verkar vara att man skall se sig noga för vem man biter när man är förvandlad till en råtta.

2 kommentarer:

 1. Hej! Mitt namn är Camilla Tornberg och jag jobbar för Telia.

  Härligt att höra att ni får ett bättre erbjudande nu när fibern installeras! Gällande SVTPlay i din TV så tror jag att de syftar på SVT:s programbibliotek. Det är inte riktigt samma utbud som SVTPlay men de lägger upp delar av sitt utbud även via detta programbibliotek. Du finner det genom att gå till Meny och sedan Programbibliotek på din TV. Där kan du överst se de programbibliotek som ingår i ditt kanalpaket.

  Jag hoppas att du får en trevlig kväll med Downtown Abbey:)

  Med vänliga hälsningar,
  Camilla Tornberg
  Telia Kundservice

  SvaraRadera