fredag 18 mars 2011

På väg

Vi vaknade till ett vintervitt och ljusgrått Falkenberg i morse. Det är riktig aprilsnö alldeles för tidigt, och varmt i luften. Inte vad vi räknat med och inte så bra, som bilen med vinterdäck ser ut, så tar de antagligen inte ens emot den på Elite Plazas parkering. (Inte ens vår bästa bil pryder sin plats.) Får väl ställa den i hamnen någonstans. Vid någon container.
Vi är alltså på väg mot vår bio-helg på Bergakungen i Göteborg. Skall verkligen bli roligt. Det är så bekvämt att kunna vandra från den ena filmen till den andra, möjligen med fika emellan. Har dock till min fasa upptäckt att skidskyttetävlingarna i Holmenkollen kolliderar med min planerade orkidéutställning. Här vinner orkidéerna, Helena Ekholm får förlåta.
Packar den Röda grevinnan, det kanske blir någon liten lucka för läsning. Min enda invändning är att det är lite svårt att hålla isär personerna, Hirdman hoppar en del.
Hamnade igår helt oplanerat i filmen Charlies Änglar, en riktig favorit. Väldigt rolig, går på tv4film. Har visserligen sett den tidigar, men den tål att ses om.
Dotterns lägenhet kommer ut på Hemnet idag. Tyvärr kommer jag inte att sitta vid datorn, så ni får tåla er tills på måndag.
Bild: Från en soligare dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar