tisdag 15 mars 2011

Våren är här!!!!

Yesss! Äntligen är våren här. Idag skall vi ut i trädgården och vårstäda lite. Hamlet är promenerad längs stranden, solen skiner och fåglarna kvittrar. Vi har snödroppar, (bild kommer,) och tulpanerna sticker upp. En bräkande idyll m a o.
Själv genomled jag en otäck och tämligen smärtsam liten operation igår. Som jag gruvat mig för. Är lite dimmig fortfarande, men nu är det över och bara att konvalescera någon vecka. Och konvalescens är jag bra på.
Söndagen tillbringades på lilla Wilmas dop. En vacker och trivsam historia i Nästets kyrka. Med efterföljande ljuvliga smörgåstårtor, kaffe och kakor. Tack Maja och Magnus för det.
Fortsätter läsa på Diskis bok Till den skrivande kvinnans försvar, men är inte helt entusiastisk.
Funderar på bio-helg. Går till så att Hamlet lämnas på pensionat och vi bokar hotellövernattning i Göteborg och ser så många filmer vi orkar. Brukar bli två per dag. Det går ganska många bra filmer nu. Black Swan och The Kings Speech står överst på listan.
Bild: Blommor från blomsteraffären. Anar inte vad de små rosa sakerna heter. Det vita är nejlika. Snödropparna får ni vänta på, vill ta dem när solen skiner och den har redan försvunnit från framsidan av huset.

1 kommentar:

  1. Tack själva för att ni kom på dopet och tack för den fina tavlan (som redan nu hänger i storarummet, tills Wilma får ett eget rum) :)

    SvaraRadera