lördag 20 juli 2013

State of Play

Såg filmen med titel som ovan igår. Den är riktigt bra, mycket bättre än GPs snåla tre fyrar. Lysande historia för oss konspirationsteoretiker och en film med Russel Crowe, Helen Mirren, Ben Affleck kan inte vara helt fel. Rachel McAdams stod för ungdom och skönhet och det gjorde hon bra. Här har privatiseringen dragits, om inte till sin yttersta spets, så åtminstone alldeles för långt. Kängor åt nätet också, välriktade och välbehövliga. :-)
I kväll, kära vänner, kommer Whitechapel. Högtidsstund för mig. SVT1, 21.00, dvs UTAN REKLAM! Tror reklamkanalerna skjuter sig själva i sank med alla dessa alltför långa reklamavbrott. Inte nog med att de förstör spänningen i vad som helst, programmen tar alldeles för lång tid. Börjar fundera på Netflix  i stället. Hanna Fahl i DN rekommenderar och henne tror jag på. Det hon rekommenderar idag är deras nya kvinnofängelseserie Orange is the new Black, som trots lite seg start skall vara riktigt sevärd.
Förstår varför Varberg kastade ut Wings and Weels. Evenemanget  kan sammanfattas med fult och fullt.
Bilden: Denna buske såg väldigt konstig ut ganska länge. Hade totalt glömt bort vad det var. Tror vi planterade den förra året, men minnet är bra kort. Till slut, efter mycket om och men och spännande, lite taggiga knoppar vecklade den ut dessa vackra blommor. Den passar väldigt fint färgmässigt i vår lila/orange/gula rabatt, står naturligtvis lite fel.
Datorn uppför sig konstigt och det är svårt att redigera. Kan vara värmen :-) Går nu ut med hunden, återkommer om jag hinner. Hej på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar