torsdag 16 december 2010

Julgodis

En av husets många favoritchoklader är Lindts LINDOR, de mörkaste chokladkulorna. Svart förpackning. Har redan ätit oss igenom fyra påsar som var tänkta att sparas till jul. Enda chansen att dessa verkligen skall finnas till jul verkar vara att köpa dem på julafton.
Tragglar vidare på Drakens återkomst. Att en författare skriver mycket betyder inte att han skriver bra. Detta hade Isaak Asimov (Stiftelsen och Imperiet, I Robot, mm, mm, mm, jag tror ca 400 böcker) klart för sig och sa ofta att han kanske inte var någon stor författare, men att han skrev fort och mycket! Sant, sant, men Asimov höll sig iallafall med egna idéer, och ofta väldigt bra sådana, medan Jordan stjäl lite här och där och kokar ihop. Fortsätter bara för att jag inte har något annat att läsa, det är långt till biblioteket och vi har snöstorm.
Tänker göra eget julgodis idag, kokosbollar som skall frysas och också är tänkta att sparas till julafton. Mina kokosbollar innehåller ingen kokos, jag rullar dem i krossade mandelflarn, lite dito havregryn och kakao istället. Vi får väl se hur det går med sparandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar