tisdag 28 december 2010

Lång dag

Har tillbringat större delen av dagen på Halmstads sjukhus med mina påsiga ögon. Trodde de var ett tecken på framskridande ålder, men det visade sig vara en präktig ögonlocksinfektion istället. Känns ju möjligen något bättre. Håller nu på och baddar med varma handdukar och kletar med salva och droppar. Satt och väntade på sjukhuset i nästan 2 timmar, de har akutmottagning samtidigt med oss som beställt tid. Inte riktigt bra, men när det gäller akuta ögonskador lämnar man ju gärna företräde. De borde åtminstone kunna förse väntrummet med bättre tidningar.
Desperate Romantics TV2, 20.00 är riktigt bra. Passion för konsten och kvinnan, svek och död och ett vilt romantiserande av medeltiden. Såg en utställning på Nationalmuseum för något år sedan. Del 2 i kväll. Kampen Ruskin vs Reynholds bör nu gå igång, dvs Prerafaeliterna mot etablissemanget (som de ju så gärna ville bli en del av). Välskriven dialog och Millais är bedårande söt. Som en rufsig hundvalp. 5 avsnitt kvar.
Rekommenderar också The Seventies, ett program om 70-talsmusik som börjar kl 17.30. I nästa program blir det glamrock, hur kul som helst.
Bild: Ur julkorgarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar