söndag 5 december 2010

Helgvila

Det blev verkligen inte mycket gjort den här helgen. Visserligen är en av Emilias julklappar inköpt, men jag behövde inte ens gå utanför dörren för att göra det. Uppdraget utfört med några raska knapptryckningar tack vare gott förarbete av mamman Wojtan. Tack för hjälpen! Annars blev det mest soffan och tv:n idag. Och så kommer det att fortsätta. Väntar med spänning på första NYA Bonesavsnittet som kommer 20.00 idag. Ingen risk att jag missar det, har nöjt mig med repriser i vad som känns som en halv evighet.
Har problem med Jordans fantasy-serie. Det är svårt att få ordning på vad som finns, i vilken ordning böckerna kommer och är de översatta? Det är ett litet problem vi fantasy-fantaster har. Vi förväntas kunna engelska, men har man börjat en serie på svenska så är det ett visst motstånd med att byta språk. I morgon tänker jag ta itu med det. Och städningen som skulle gjorts i helgen, lussekatterna (-kringlor i det här huset. Vågar inte baka -katter, Hamlet blir så upprörd) osv, osv. För att inte tala om skrivaren . . .
Bild: Från Hebergs strand i veckan. Idag snöar det för fullt. Börjar snart tro att det är normalt med kalla vintrar här i Halland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar