måndag 22 april 2013

Mera kaffe, någon?

Läste någonstans att kaffesump skulle vara så bra mot ohyra på växter. Kaffesump är inte direkt någon bristvara i det här huset, så jag provade förra året.  Inte var rosorna fria från ohyra, men de var bättre. I år försöker vi hindra myrorna från att ta över bigarråträden. Vi vill gärna ha de fem bigarråer som kommer för oss själva. Dricker nu så mycket kaffe jag bara orkar, det går åt mängder med kaffesump :-)
(Lägg märke till  vårt utebord i "Nonwood". Vad tror ni det kan vara för material? ;-)  )

Har haft en fin helg med underbart vackert väder. Titta här: Till och med påskliljorna kommer upp, långt efter påsk, visserligen. I år blir de valborgsliljor.
Såg min favorit Miss FisherKanal9Play igår. Fattar inte varför det nästan alltid krånglar (4 ggr av 5)  Antingen buffrar det hela tiden eller också kan man inte se nedersta textraden så man måste justera på datorn. SÅ ÄR DET INTE PÅ SVTPLAY!!! Hörde ni, Kanal9? Programmet är helt ljuvligt, från musiken via all rekvisita till Miss Fishers fantastiska kläder. I veckans program bland mycket annat en sagolik grå långklänning med paljetter + fantastisk  långsjal med päls nertill. (Avundsjuk SUCK här.)
Ägnar mig nu åt att drömma om vackra kläder och dricka mera kaffe.
Hej på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar