måndag 2 september 2013

Mer

Mer Clean_Fredrik Hesseldal. Going Green - On Cruise Control. Mycket djur - natur - miljö i hans verk.

Måste säga att jag är imponerad av Halmstads Stadsbibliotek. Ligger som en inglasad brygga ut i  Nissan. Jo, det är en glaslåda, men det är en glaslåda med stil. Och det är en väldigt trevlig byggnad att vara i. Byggd 2006, danska arkitekter: Mette Wienberg och Kim Holst Jensen. Skulle nästan kunna flytta till Halmstad för bibliotekets skull. Trevligt café också.

Aaarrghh! Ingen ny Louise Penny med posten! Låg i bakhåll för postbilen och fick bara en ynka räkning för besväret. Är nu inne på bok nu 4 The Killing Stone. Det är bara de tre första som är översatta, så vitt jag kunnat utröna. Börjar få lite nog av makarna Gamaches lyckliga äktenskap. Föredrar den argsinta, whiskey-pimplande, vilt svärande poeten Ruth. Gärna med ankunge.

Foyles War, söndagar, 20.00, kanal 8. Vilken tur att de kör denna fantastiska serie i repris. Det visar sig att vi missat många avsnitt, åtminstone under säsong 2. Michel Kitchen är helt suverän. Styvstärkt och återhållen, som vi så gärna tror att engelsmän är, och han viker inte en tum. Väldigt roligt. Så måste jag få säga att fulare klänningar än damerna i serien tvingas gå omkring i får man leta efter. Vilka mönster! Hjälp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar