fredag 20 september 2013

Till STA'N!

God morgon på er! Idag skall vi till Göteborg för att ta min gamla mamma till vårdcentralen. Hon klarar sig inte själv och hemtjänsten är tacksamma om de slipper. De har liksom nog ändå. Emellertid är det 10 mil att köra enkel väg, och tid tar det. Idag följer Hamlet med, han har varit ensam lite för mycket det senaste och hur man än bär sig åt så tar varje resa ändå ett antal timmar. I söndags blev vi borta lite längre än planerat. Då hade Hamlet kissat i badrummet. Det var ju duktigt av honom att gå till rätt rum och mer kan man inte begära av en hund. Är tacksam att han inte kissade på mina sidengardiner i matsalen. Det har hänt det också.
Rosa bär . . .

Läser Denise Rudbergs deckare Bara tre kan leka så. Tredje deckaren i serien om åklagarsekreteraren Marianne Jidhoff. Det är kul med en äldre kvinna i huvudrollen som omväxling. Denise Rudberg säger sig skriva "elegant crime". Förvisso tjänar hennes rollfigurer pengar och det finns ett skånskt slott i bakgrunden, men jag vet inte  . . . . Rudberg ger sig på män som misshandlar och det är ju lovvärt. Förra boken Två gånger är en vana var verkligen spännande. Man läste med hjärtat i halsgropen.
 . . . . och vita

Gör en liten paus med Louise Penny, det har faktiskt blivit lite för mycket det senaste.

Gårdagen brödbak blev förresten bra, åtminstone det bästa hittills. Kanske inte de stora hål i jag hade önskat, men små lufthål blev det allt! :-)
Lägger ut recept så småningom.

Några bilder från vår tidiga höst. Ser att jag har fått med mycket mur och sten. kan det vara de här fängelse-serierna som inspirerar? Är väldigt nyfiken på Netfliks Orange is the new Black.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar