söndag 7 november 2010

Krukor

Bilder: Min entrékruka, omgjord för höst och vinter. Det är svårt, det finns inte så många växter som dels tål frost dels ger färg. Gillar egentligen inte ljungen, den är lite tråkig, men vad skall man göra? Murgrönan hänger med sedan i somras. Tujan grävs ner i rabatten varje vår och upp igen till hösten. De små rosa bären blev fina.
För att återgå till kungabiografin: Kan inte fatta att kungen gav den där konstiga intervjun. Tyder på att han blev ordentligt skakad. Kungen borde haft vett och mod att hålla tyst. Nu fick man ju klart för sig att det som står i boken är sant annars borde han förnekat det. Och det här med att "vända blad". Vilket larv! Gjort är gjort och sagt är sagt och det finns alltid kvar, hur gärna man än önskar det vore annorlunda. Det är tråkigt att han visar så dåligt omdöme.
Läser vidare om Alice. Som absolut inte är någon kruka. A Question of Integrity heter boken. I vilken S.H. byter berättare med jämna mellanrum, så man får möta personerna sas både utifrån och inifrån. Ett väldigt roligt författargrepp och Susan Howatch gör det väldigt skickligt. Jag är väldigt imponerad.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar