lördag 20 november 2010

Snö

Visst ser det julaktigt ut? Eller åtminstone advent . . .
Längtar redan efter att få julpynta, men det får inte ske förrän till 1:a advent. Någon ordning får det vara i detta hus. Det snöade i natt och det är vi ju inte bortskämda med. Och det ligger faktiskt kvar. Måste vara rent skrattretande för norrlänningar hur till oss vi blir här nere så fort det kommer några vita flingor.
Äntligen har Vinterstudion börjat, hurra! Jag gillar att ligga framför tv:n på förmiddagarna. Man får inte mycket gjort förstås, men det kan jag leva med. Roligt med Kalla och Hellner på så bra placeringar. Och så vackert det är med vinterlandskapet. Väldigt tacksam att jag kan sitta inomhus och titta så jag slipper frysa. Heder åt den tålmodiga publiken, fattar inte hur de härdar ut.
Re Stjärnbäraren: McKillip har en not i dedikationerna om att skilja mellan logik och elegans. Vill gärna påpeka att dessa begrepp inte är motsatser, snarare tvärt om, och att där logiken saknas heller inte finns så värst mycket elegans. Och att den bristande logiken gör dessutom gör berättelsen tröttsam. Tänker leta upp en ny fantasyförfattare. På måndag.
Kära läsare, ha en fin lördagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar