onsdag 5 januari 2011

Äntligen hemma

Hemma igen, och tänker nu inte lämna huset på minst en vecka! Fick hemlängtan redan när jag gick ut genom dörren. Har varit i Göteborg och lämnat tillbaka den förkättrade skrivaren som inte fungerade. Kunde p g a kombinerade bil- och telefonproblem inte vänta på att få skjuts med Käre Maken utan tog tåg + taxi hem. Taxichauffören hade inga problem att hitta, det är hans barndomshem vi nu bor i. Ett trevligt sammanträffande som nog bara kan inträffa i en så här liten stad. Göteborg idag var blötsnö, modd och slask. Hann dock som motvikt mot detta elände få i mig en cappuchino på Evas Palays, varsågoda, se ovan, där är den:
Evas P kör allt i ekologiskt, erbjuder veganmuffins, glutenfritt, och Gun - hon har en sorts laktosfria muffins till dig!
Tvekar mellan mina påbörjade böcker. I Atkinsons En god gärning är intelligensnivån tre gånger högre än i Draksagan, och det är underbart behagligt, men den är inte så där jätteintressant ändå. Tragglar nog vidare med Jordans dumskallar i alla fall. Det är kul med magi.
Här nere är det någon grad kallare och vykortsvackert fortfarande. Hämtar mig från gårdagens vältrande i engelskt 1800-tal. Prerafaelitserien är näst intill oslagbar, och i Cranford gick allt - inte helt oväntat - mot lyckligt slut. Väntar nu på skidskyttestafetten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar