måndag 10 januari 2011

Vilken underhållning!

Hade igår tur och lyckdes få se Helena Ekholm spurta hem en skidskytteseger. Hur spännande som helst! Efter den målgången var jag helt utmattad. Skidskyttet är absolut underhållning i världsklass, det bästa TV sänder. Det går upp och ner i resultatlistorna med blixtens hastighet och det är ju kul när man har några svenskor i världsklass att heja på också. På herrsidan är det ju lite tunnare med svenskintresse trots att Björn Ferry blixtrar till ibland, men då kan man ju heja på Björndalen, som just nu antingen är otroligt bra eller otroligt dålig. Det ökar spänningen.
Missade i går Ett rum med utsikt, den började kl 20.00, och det är Bonestid. Såg sedan ett nytt Mord i Midsomer. Får nog säga att båda serierna går på övertid och känns lite avslagna.
Idag är det näst sista avsnittet av Desperate Romantics, nu bör Arts and Craftsrörelsen med Mr Morris i spetsen göra entré. Gillar Arts and Crafts, det är en underbar idé och så rätt, det här med konsten och hantverket i förening. Carl och Karin Larsson var förespråkare här i Sverige, och rörelsen ligger till grunden för Svenskt Tenn.
Kämpar på litteraturfronten vidare med Jordans Drak-saga. Är nu på bok 6. Av 22. Skall denna serie bli den som tar knäcken på mitt fantasyintresse? Det är fara värt.
Blommor till oss alla denna åtminstone hos oss vackra men glashala vinterdag, men mest till Helena Ekholm, heja heja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar