måndag 20 februari 2012

Clarion Post Hotel

Det är stort, mina vänner. Jättestort.
Det första som möter en är inchecknings-disken här till höger, längre än på bilden, med mer bling än på en bättre nattclub, men med alldeles för lite personal.  Tro inte att det såg ut så här när vi kom. Nej, det var jätteköer till varje kassa. Med oändligt tålamodsfull, oändligt leende personal. Som faktiskt löste allt. Men kanske inte så snabbt.
Och jodå, det är glassigt. Arkitekten Magnus Månsson har brett på för fullt. Rummen - vi fick ett hörnrum i nya delen - är stora, och snygga - lite åt det nyrika hållet. Duntäcken och dunkuddar så man knappt får plats själv. Underbar granitskiva i badrummet. Norsk, om jag inte tar fel, nog så passande med tanke på ägarens nationalitet.
Måste lägga ut en bild till idag, det kommer mera i morgon. Det är lounge-möblerna, står till vänster om den blingiga incheckningsdisken: Det är de snyggaste, men mest obekväma sittmöbler jag skådat. De är antingen för höga eller för låga, för smala eller för djupa, totalt omöjliga att sitta i alltså. Men SNYGGA. Går i senapsgult och lila, det syns inte riktigt på bilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar